"Vriendschap is als pralines...
Ze zijn er in alle kleuren, vormen en maten."

Play Video

Deel en geniet van deze betaalbare verwennerijen

Haar verhaal

Miss Gavarny, een jonge verwende Belgische gravin leeft in haar romantische wereld van chocolade, verwennerij en genot, eigen aan de aristocratische maatschappij van de 18de eeuw.

Ook jij kan nu deel uitmaken en genieten van deze frivole geneugten. Miss Gavarny nodigt je uit om van haar exquise premium Belgische pralines te proeven. Ze zijn er in verschillende kleuren, smaken en vormen. Je hebt de keuze uit cacao of schilfertruffels, verrukkelijke pralines of lekker gevulde bolletjes, bolita’s. Laat je meeslepen en geniet van deze sensaties.

Onze producten

Miss Gavarny, die haar persoonlijke romantische wereld van chocolade, verwennerij en plezier gecreëerd heeft, staat altijd klaar om haar passie voor nieuwigheden te delen. Ze nodigt je hierbij uit om haar lievelingsproducten te ontdekken. Haar verfijnde Belgische pralines van top kwaliteit die je kan delen en waarvan je kan genieten op een aristocratische manier wanneer je maar wil.

Pralines

De pure en verfijnde pralines van Miss Gavarny zullen zelfs de meest veeleisende chocoladeliefhebber betoveren. Het monogram van Miss Gavarny is gegraveerd op de heerlijke pralines van pure chocolade gevuld met honing-karamel & vlierbloesem-ganache of witte chocolade gevuld met vanille & veenbes. Allemaal subliem verpakt en klaar om te delen … of gewoon om jezelf te verwennen!

Cacao truffels

Wat is er lekkerder dan een smeuïge truffelvulling bestrooid met bittere cacao? Miss Gavarny nodigt de fijnproevers uit om haar Belgische truffels met cacao te proeven in de volgende verfijnde smaken:  chocolade, aardbei en Marc de Champagne. Probeer ze allemaal…of deel ze met een vriend(in).

Schilfertruffels

De favoriete schilfertruffels van Miss Gavarny zijn zacht en zorgvuldig bereid om op het juiste moment in je mond te smelten. Ze zijn omhuld met Gudrun’s kenmerkende chocolade en gerold in heerlijke, vers geschaafde chocoladeschilfers. Kies uit melk, witte … of pure chocolade.

Bolita's

Bolita’s zijn klein en rond. Ze zijn gemaakt van 100% Belgische kwaliteitschocolade met een zachte truffelvulling. Ze zijn verpakt in kleurrijke folies voor versheid en smaak. Elke kleur geeft een hint naar de lekkernij binnenin: melk of pure chocolade met smeuïge dorado-vulling of witte chocolade met framboos … ga je gang, waag je kans en verwen jezelf.

Contact opnemen

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.